Archiwum publikacji
w serwisie Publikacje edukacyjne
dziedzina, przedmiot: gastronomia, cukiernictwo
Let's travel to... - quiz dla przyszłych techników obsługi turystycznej
autor: Katarzyna Pałka
kategoria: quiz
Plan rozwoju zawodowego nauczyciela mianowanego
autor: Joanna Kunysz
kategoria: awans zawodowy
Test na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej z zakresu: urządzenia stosowane w gastronomii
autor: Marcin Bednarek
kategoria: ocenianie
Test na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej z zakresu: mięso zwierząt rzeźnych
autor: Marcin Bednarek
kategoria: ocenianie
Program zajęć z gospodarstwa domowego "Kuchenne podboje"
autor: Kinga Łańcuchowska
kategoria: program edukacyjny
Zadanie klasowe "Dieta papkowata"
autor: Ewa Kamińska
kategoria: ocenianie
Zadanie klasowe "Posiłek regeneracyjny"
autor: Ewa Kamińska
kategoria: ocenianie
Sporządzanie potraw smażonych panierowanych z mięsa zwierząt rzeźnych
autor: Emilia Wieremiej-Woźna
kategoria: scenariusz zajęć
Wady wafli
autor: Emilia Wieremiej-Woźna
kategoria: scenariusz zajęć
Sporządzanie masy serowej
autor: Emilia Wieremiej-Woźna
kategoria: scenariusz zajęć
Plan rozwoju zawodowego nauczyciela stażysty
autor: Zyta Warachowska
kategoria: awans zawodowy
Plan rozwoju zawodowego nauczyciela kontraktowego
autor: Agnieszka Kańkowska
kategoria: awans zawodowy
Obsługa konsumenta indywidualnego przy stole
autor: Grażyna Kumorek-Mastalerz
kategoria: konspekt zajęć
Powtórzenie wiadomości z zakresu sporządzania potraw z mas mielonych
autor: Grażyna Kumorek-Mastalerz
kategoria: konspekt zajęć
Sporządzanie zakąsek z mięsa gotowanego
autor: Grażyna Kumorek-Mastalerz
kategoria: konspekt zajęć
Sporządzanie wyrobów z ciast smażonych
autor: Grażyna Kumorek-Mastalerz
kategoria: konspekt zajęć
Utrwalenie umiejętności sporządzania wyrobów z ciasta kruchego. Porównanie ciasta kruchego i półkruchego
autor: Grażyna Kumorek-Mastalerz
kategoria: konspekt zajęć
Składanie serwetek
autorzy: Grażyna Kumorek-Mastalerz, Barbara Kumorek
kategoria: konspekt zajęć
Utrwalenie umiejętności sporządzania wypieków cukierniczych z ciasta piaskowego
autor: Barbara Kumorek
kategoria: konspekt zajęć
Utrwalenie umiejętności sporządzania drobnych wypieków cukierniczych z ciasta kruchego
autor: Barbara Kumorek
kategoria: konspekt zajęć
Utrwalanie umiejętności sporządzania deserów zestalanych żelatyną
autor: Barbara Kumorek
kategoria: konspekt zajęć
Utrwalenie umiejętności sporządzania różnego rodzaju wyrobów z ciasta kruchego, półkruchego, biszkoptowego i piaskowego. Porównanie ciasta kruchego i półkruchego oraz biszkoptowego i biszkoptowo-tłuszczowego
autor: Barbara Kumorek
kategoria: konspekt zajęć
Utrwalenie umiejętności sporządzania wypieków z ciasta biszkoptowego
autor: Barbara Kumorek
kategoria: konspekt zajęć
Wybierz dziedzinę, przedmiot:
pedagogika, psychologia
wychowanie, pedagogizacja rodziców
metodyka, innowacje pedagogiczne
socjologia, edukacja społeczna
pedagogika specjalna, oligofrenopedagogika
logopedia
organizowanie imprez szkolnych
język polski, nauka o języku
wiedza o kulturze
etnologia, etnografia
szkoła artystyczna
matematyka
języki obce
nauczanie zintegrowane
edukacja wczesnoszkolna, nauczanie początkowe
wychowanie przedszkolne
historia, wiedza o społeczeństwie
informatyka, edukacja komputerowa
technika pracy biurowej
geografia
biologia, przyroda, środowisko, ochrona środowiska
fizyka, chemia
technika, wychowanie komunikacyjne
sztuka, plastyka, muzyka
teoria muzyki
wychowanie fizyczne, wychowanie zdrowotne, higiena
przysposobienie obronne, obrona cywilna
ekonomia, przedsiębiorczość, techniki biurowe
religia, katecheza
kształcenie zawodowe
elektronika, automatyka
budownictwo
mechanika
gastronomia, cukiernictwo
górnictwo
doradztwo zawodowe
biblioteka, edukacja czytelnicza i medialna
świetlica, internat, zajęcia pozalekcyjne
dom dziecka
edukacja europejska
edukacja regionalna
zarządzanie, organizacja pracy
prawo
ścieżki edukacyjne
filozofia
resocjalizacja, kryminalistyka
szukanie w treści publikacji
szukanie wg kategorii publikacji
szukanie wg nazwisk autorów
prosimy o wszelkie uwagi i sugestie związane z powyższym podziałem
na adres: