Publikacje edukacyjne
strona główna  archiwum  dziedziny  nowości  zasady  szukaj  pomoc  poczta  redakcja 
               

 

Publikacja nr
1032
rok szkolny
2004/2005

 
Archiwum publikacji
w serwisie Publikacje edukacyjne

Substancje dodatkowe w żywności

Propozycja konspektu lekcji, której celem jest zapoznanie uczniów z substancjami dodawanymi do żywności i ich wpływem na stan zdrowia. Temat ten może być realizowany zarówno na lekcjach chemii w szkołach o specjalnościach spożywczych, jak również na lekcjach towaroznawstwa i technologii spożywczej.


REKLAMA

Publikacja archiwalna do pobrania z serwera FTP.

Aby pobrać daną publikację wpisz jej numer:
i naciśnij > > >

UWAGA:
Numer ukazuje się w lewym górnym rogu okna danej publikacji.

mgr inż. Joanna Chmielewska-Daczyszyn
ZS Nr 4 w Tomaszowie Lubelskim


Zaświadczenie online



numer online: 60 gości

reklama