Publikacje edukacyjne
strona główna  archiwum  dziedziny  nowości  zasady  szukaj  pomoc  poczta  redakcja 
               

 

Publikacja nr
4636
rok szkolny
2007/2008

 
Archiwum publikacji
w serwisie Publikacje edukacyjne

Podsumowanie wiadomości z zakresu technologii gastronomicznej i towaroznawstwa wybranych grup surowców

Propozycja konspektu lekcji z przdmiotu "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem" dla klasy II "ZSZ - kucharz małej gastronomii".

Celem lekcji jest samodzielna ocena ucznia zagadnień opanowanych i braków wiadomości i umiejętności z wybranych grup surowców.


REKLAMA

Publikacja archiwalna do pobrania z serwera FTP.

Aby pobrać daną publikację wpisz jej numer:
i naciśnij > > >

UWAGA:
Numer ukazuje się w lewym górnym rogu okna danej publikacji.

mgr inż. Lidia Sionek
Zespół Szkół nr 2 im. Ludwika Skowyry
w Przysusze


Zaświadczenie online



numer online: 70 gości

reklama